Твит на денот: Полицајката со прекрасен глас што не ја пуштиме на Евровизија?

„СкопјанецоТ“ во објавата на денот на Твитер нуди алтернатива за „Евросонг“ за контраверзниот Васил Гарванлиев со полицајката на граница „со прекрасен глас“, на која ѝ се јавил премиерот Зоран Заев за да пропушти возила.