Твит на денот: Од асномецот Коробар спаднавме на анонимусот Абази

Преку кратката биографија на првиот јавен обвинител на Република Македонија, првоборецот и асномец Перо Коробар, „Мистерија“ во објавата на денот на Твитер покажува на што спаднала оваа фела со изборот на анонимниот Ислам Абази.