Твит на денот: Нели за Европска Македонија беше референдумот, од кај сега Северна?

„Злобната Дарси“ го има твитот на денот, во кој се осврнува на разликата меѓу предметот на гласање на референдумот и на гласањето за потребата од уставни промени.

„Ама па нели за Европска Македонија беше референдумот, од кај сеа Северна?“, прашува „Злобната“.