Твит на денот: Научивме дека водата испарува на 100 Целзиусови степени, а Мијалков на 40

„Минерва“ во објавата на денот на Твитер ја споредува наводната телесна температура поради која бившиот шеф на УБК, Сашо Мијалков, „испари“ два дена, со температурата на која испарува водата.