Твит на денот: Ако не па на онлајн платформа сами да си ги гласаме законите. Не ни требаат пратеници

Инсистирањето на власта Собранието да премине на онлајн-седници или така да гласаат само пратениците заразени со коронавирус го инспирира „Докторот“ за објавата на денот на Твитер.