ТВ-коментатор во транс: „Архентина кампеон дел мундо! Меси кампеон дел мундо!“ (ВИДЕО)

Кога на повозрасен телевизиски коментатор како Андрес Кантор ќе му се фати гласот и ќе му се насолзат очите од радост за светската фудбалска титула на Аргентина, станува појасна страста на Аргентинците за најважната споредна работа на светот: