Зошто смртноста од Ковид 19 е толку голема во Македонија.

Од Светската здравствена организација во Женева во ексклузивно интервју за ТВ24 порачуваат кои се факторите за високата смртност во Македонија.


Од СЗО велат дека нивен тим би дошол со конкретни препораки ако државата тоа го побара од нив. Со експертот од СЗО разговара Ивана Стојкова