Сашо Мијалков за кого два дена се водеше потрага под сомневање дека бнега пред правдата за ТВ 24 даде изјава дека бил болен, а бидејки имал висока температура бил во изолација, се сомневал дека има симптпми на корона и затоа бил недостапен.

Тој во изјавата велили дека многу му е жал за непријатностите што ги предизвика неговото исчезнување и се извини на јавноста.

Мијалков некаде пред 17 часот се појавил во ЈО за да го земе решението за домашен притвор.

ВИДЕО на следниот ЛИНК