Труењето е најефикасно ако се почне од мали нозе

Текст од песничка за татковината за првоодделенци, се споделува на социјалните мрежи во кое името на земјава е „Северна Македонија“.

„Труењето е најефикасно ако се почне од мали нозе“, забележува ОФф.Нет.


Поталот предлага и друга варијанта, доколку веќе требало да се создаде „новокомпонирана“ песничка за татковината за најмалите.