Веста на неделата од рубриката сарказам и иронија ја објави порталот Денешен.мк кој ја “трола” вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска.

Со наднаслов кој зборува за активностите на Шеќеринска порталот пишува дека таа ја сменила профилната слика на својот профил на Фејсбук.

За да биде шегата комплетна денешен.мк дава детали за бројот на лајкови, споделувања и содржина на коментари.

Шеќеринска не одговара на шегата на нејзина сметка која укажува дека нејзините активности како прв човек на одбраната не се многу интензивни.

Линк до текстот