Трибината на СДСМ во Струмица во 56 секунди: Во срцево ги носам иницијалите З.З. (ВИДЕО)

Ако некој помислил дека додворувањето на поранешниот премиер и лидер на СДСМ, Зоран Заев, го достигнало максимумот додека муртинецот ги извршуваше тие две функции, демант од видеото од трибината на владејачката партија во Струмица: