Тешката несреќа што се случи на 13-ти февруари, а веднаш по незгодата по незгодата починаа 13 лица, а потоа уште две починаа во болница, ја земаа и 16-та жртва.

20-годишната девојка на која и беше ампутирана ногата по тешката автобуска несреќа кај Ласкарци, денеска им подлегна на повредите, потврдуваат за ТВ21 од болницата.