Тортевски: Оставка од Мира Дизел? Па, да дојде друг со вагон невработени?!

Адвокатот Александар Тортевски реагира на својот профил на Твитер на одиумот во јавноста по вработувањата во државни компании на братот и на синот на пратеничката од СДСМ, Мира Стојчевска.