Тортевски го понуди станот во Пештани за сместување украинско семејство со деца

Адвокатот Александар Тортевски, член на колективното раководство на политичката партија Трета, го понуди својот стан во селото Пештани на брегот на Охридското Езеро за сместување бегалско семејство од Украина со деца.