„На крајно шверцерски начин беа донесени измените на КЗ во Собранието“, рече адвокатот Јанаки Митровски во вечерашната Топ Тема на Телма.

„Не можам да трпам грабежи на интелигенција. Ова се прави за да поминат уставните измени во Собранието“ рече познатиот адвокат.