Том Џонс во деветтата деценија од животот најавува нов албум

Иако е во својата деветта деценија од животот, популарниот британски пејач кој кариераната за започна во средината на 60-те од минатиот век, објави дека подготвува нов албум.

Том Џонс (80), неодамна откри дека привршува со новиот албум
Surrounded By Time започнат уште пред ковид-блокадата и дека со нетрпение очекува да го објави во 2021 година.

„Снимив албум непосредно пред локдаунот, на почетокот на годината… Ова ќе биде најочекуваниот и најочекуваниот албум во мојата кариера, вели Џонс.