„Тој е казнет“: Спасовски му забрани на заменикот Буши да зборува

Министерот за внатрешни денеска не му дозволил на неговиот заменик Назим Буши да раскаже за седенката во Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците, јавува Алсаст М.

„Не, јас ќе одговорам, затоа што тој е казнет.

Не може да одговори и затоа што е казнет сега носи маска. Ако не беше казнет, можеби сега немаше да ја носи маската и казнети се сите што седеа на таа маса дали се тоа пратеници или министри.“