Поранешниот министер за здравство Никола Тодоров синоќаво дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 рече дека никогаш нема да се реализира проектот за нов Клинички центар.

„Нема да почне и нема да се изгради, затоа ми е најмногу криво“, рече Тодоров.