Денешните обилни врнежи од дожд предизвикаа поплави во Тетово, објави ТВ21, вклучувајќи се во живо од поплавените дворови и подруми на тетовци.

Oбилниот дожд ги наполнил улиците со вода.

На терен може да се видат поплавени улици, домови, како и подруми.

https://www.facebook.com/tv21hd/videos/2716208658511056/?t=0