Видео од тепачка во Скопје, нема потврда дека е поврзана со апсењето на Мијалков јуниор

На социјалните мрежи се појави видео од тепачка во Скопје за која се тврди дека е поврзана со приведувањето на двајца синови на Сашо и Влатко Мијалков.

Во видеото се гледа како се удира едно момче кое е легнато а потоа и брканица по други луѓе.

https://www.facebook.com/watch/?v=289162812724110