Ново издание на видео емисијата на Богдан Илиевски на социјалните мрежи познат како Бетмен Велит.

Во краткото видео Илиевски открива низа недоследности, лаги и противречности на двајцата врвни државни функционери во однос на спорот со Бугарија.