Тасева: Бонусите што се делеле во СЈО се незаконски

Оваков пример на додаток за работа со доверливи податоци не ми е познат. Мислам дека не е во ред, вели првиот човек на Транспарентност Македонија, Слаѓана Тасева, пренесуваат медиуми. Додатокот за доверливост за да не се открива тоа што е слушнато во „бомбите“, што го примале специјалните обвинители и други вработени и невработени лица ја … Продолжи со читање Тасева: Бонусите што се делеле во СЈО се незаконски