Тамара: Ќе беше без везе да купевме амбулантни возила наместо Евровизија

Шокантна изјава на Тамара за 1тв во која таа тврди дека настапот во Израел е многу поважен од набавка на амбулантни возила затоа што без Евровизија никој немало да ја знае државата.

Тамара одговара на барањата на граѓани кои тврдат дека ќе беше подобро да се купат амбулатни возила наместо да се оди во Израел.

“Ќе беше многу безвезе да се откажевме од Евровизија и да купевме амбулантни возила пошто никој немаше да знае за нас”, рече Тамара во интервјуто.

https://twitter.com/Fortifikacija/status/1130553126933729280?s=19