Странски дипломат предизвикал инцидент за време на тренинг на младинската школа на скопски Вардар.

Порталот Спортманија пренесува дека напаѓачот е ВД амбасадор на Катар чиј син тренирал во фудбалската академија на Вардар.


Според информацијата дипломатот нападнал двајца тренери на јуниорите на Вардар со метална шипка но не се јавува за повредени.

Повеќе детали на Спортманија