Стоилов: Честит Ден на независноста на Република Македонија

Македонската спортска икона Стојанче Стоилов во свој стил го честита “Денот на независноста”.

“Слободна, независна и суверена РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА”, напиша Столе на неговиот Фејсбук профил.

https://www.facebook.com/stole.stoilov/posts/10219927012786940