Не запираат реакциите по вчерашниот вербален инцидент во кој премиерот ја повика министерката за одбрана да стане пред поддржувачите од СДСМ.

Богдан Илиевски смета дека хитот на денот доаѓа од настанот на кој Ковачевски ја злоупотреби Славјанка Петровска која меѓу другото ја нарече Слављанка.

Компилацијата на Бетмен Велит содржи и други настани каде министерката игра во јавност.

Стани Цаци да те види сала: ,,Слављанка” на Таче вредела повеќе од цел ИК на ВМРО-ДПМНЕ (ВИДЕО)