Спречен шверц на 100 килограми марихуана

Во голема полициска акција припадници на МВР запленија 100 килограми марихуана.

МИА дознава дека освен заплената дрога, во акцијата има и преведени лица.


Акцијата била спроведена на влезот во Скопје од правец на Тетово.

Ова е втора голема заплена на марихуана во период од два дена, откако МВР и во текот на вчерашниот ден заплени околу 100 килограми марихуана.