Спикерот Талат Џафери силно се вознемири (ВИДЕО)

За време на парламентарната седница спикерот Џафери во еден момент силно се вознемири од тоа што не можеше да се обезбеди кворум за работа.

Во своето обраќање спикерот реагираше нервозно како што досега не никогаш реагирал.

Во еден момент ги спомена и лидерот на ДУИ и пратеникот Изет Меџити но ги оправда зошто не биле во салата.