Спасовски се пофали со граничен премин на ливада што го отворил и пред три години

Ниту објект, ниту, шатор, ниту кабина нема на времениот граничен премин Стрезимир – Рестелица со кој денеска се пофали министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски. За минување на границата меѓу Албанија, Македонија и Косово ќе важат истите правила како и на другите гранични премини, односно важечка патна исправа (пасош или лична карта). “Преминот е значаен … Продолжи со читање Спасовски се пофали со граничен премин на ливада што го отворил и пред три години