Спасовски ја помести прес конференцијата – ќе се обрати во 15 часот

Министерот за внатрешни работи , за половина час ја помести пресконференцијата првично најавена за 14,30 часот.

Се очекува Спасовски да даде образложение за случајот „Мијалков“, односно неговото бегство.

Екс директорот на УБК Сашо Мијалков од неделата е недостапен за органите на државата.