Три млади лица во Битола предизвикуваат опасност по јавната безбедност возејќи по улици на снег и го објавуваат снимениот материјал на Јутјуб.

Видеото во кое се гледа дека возат во контра правец или на тротоар е доволен доказ за нивно санкционирање согласно законот за сообраќај пред да предизвикаат несреќа со катастрофални последици.


На потег се министерот Спасовски и СВР Битола.