СП: Молк од американската амбасада и АНБ за пасошот на човекот на Путин што учествувал во урнисување на Бајден

Агенцијата за национална безбедност од американската амбасада во Скопје молчат за скандалот во кој 3 државни институции и владата издале македонско државјанство на човек кој е на црната листа на САД кој сакал да му ја уништи кандидатурата за претседател на Џозеф Бајден. Процедурата за проверка на Онишченко во АНБ, како и за сите други … Continue reading СП: Молк од американската амбасада и АНБ за пасошот на човекот на Путин што учествувал во урнисување на Бајден