Методи Цилков, сопругот на директорката на психијатриската болница во Негорци, Љуба Цилкова, која на шефицата на СЈО Катица Јанева и издаде боледување во јули годинава, за 3 години добил 25.000 евра од СЈО, објави А1.Он.

Цилков бил вработен во СЈО од мај 2016-та година вио приемното одделение.

Последните пари му биле исплатени на 2 септември годинава, дознава А1.Он.