Сонцето од Кутлеш го штити Мико од корона

Поранешниот почесен конзул на Македонија во САД, Џејсон Мико, позира на Фејсбук со заштитна маска со аплицирано сонцето од Кутлеш и со натпис „Македонија“.

„И… тоа е нова маска!“, напиша Американецот, кој не пропушта да се фотографира со македонското знаме, државното и националното, низ природните убавини на САД.