,,Ќе почнам да плачам од радост!”

Ова е само една од духовитите реакции на фалбата на министерот за транспорт дека по летото ќе биде отворен мал дел од автопатот Кичево – Охрид.

Најголем дел од коментарите на текстот на МКД се иронични но има и такви кои што не се за пренесување во медиуми.

Сите коментари овде

https://www.facebook.com/136334363141956/posts/4878484235593588/