Скопје нема камион, ѓубрето фрлено во Вардар (ТВИТ НА ДЕНОТ)

Жителка на Скопје објавува видео снимено во атарот на општина Карпош каде екипи на Скопското комунално претпријатие го исчистиле ѓубрето на кејот а откако не можеле да добијат камион за транспорт сметот го фрлиле во реката Вардар.

За ова се оди во Затвор му порачува граѓанката на Шилегов.