Скандал: Тајни македонски агенти на државна сметка полагаат за возење мотор (ФОТО)

Во време кога главната тајна служба е речиси блокирана затоа што не може да избере нов директор и шеф на внатрешната контрол, пет тајни агенти на Агенцијата за национална безбедност (АНБ) на државна сметка полагаат за дозвола за возење на мотори. АНБ на 28.09.2022 склучиле ТЕНДЕР во вредност од 1500 евра за 5 агенти да … Continue reading Скандал: Тајни македонски агенти на државна сметка полагаат за возење мотор (ФОТО)