Претседателските кандидати Гордана Силјановска Давкова и Стево Пендаровски, в недела, ја откријат својата позабавна страна, поинаква од онаа поврзана со политиката.

Тие зборуваат за 5-те причини зошто токму тие треба да бидат идниот македонски претседател, но и што мислат за сите досегашни наши претседатели.

Емисијата „Еденна еден“ ќе е емитува на 14 април, од 18.30 часот на Канал 5 телевизија.