Десетици профили на Твитер кои го следеа дуелот меѓу Заев и Мицкоски на Канал 5 вечерва нотираат проблеми на оваа социјална мрежа.

Дел од нив тврдат дека власта преку своите механизми се обидува да ги спречи критичарите на Заев да го кажат својот став за ТВ дуелот.


Дел од коментарите

https://twitter.com/Vlatko100janosk/status/1440026194552971272?s=19https://twitter.com/Vlatko100janosk/status/1440026194552971272?s=19