❓Зошто никој не го прашува Миле Зечевиќ Вардарски како си поминал на 24ти мај 2023 во Будимпешта?

Ова е мистериозното прашање на профилот Троловски или Демир поставено на социјалната мрежа Х или Твитер порано.


Троловски кој важи за еден од најдобро информираните ликови за македонските криминални, корупциски и политички случувања поставува прашање чиј одговор може да ги расчисти дилемите за обидот на СДСМ и ДУИ преку Никола Груевски да се обиде да дојде до 80 пратеници за промена на уставот.

За профилот Троловски се шпекулира дека е поранешен припадник на службите за безбедност а сега човек од доверба на неколку западни земји кој има мисија да ја раскринка корупцијата во Македонија без разлика од каде доаѓа.