Што не гледа народот зад прес конференциите на ВМРО-ДПМНЕ (ВИДЕО)

Колку и да сакаат да се прикажат како надлуѓе кои не прават грешки и политичарите се луѓе кои грешат и се однесуваат како обичниот свет кој има свои слабости и мани, свои начини на однесување и свој начин на шегување.

Видеото што го објавува ВМРО-ДПМНЕ на својот фејсбук профил треба да е сигнал дека партијата се откажала од обидот да прикаже дека нејзините функционери се Супермен(к)и туку да потенцира дека се обични луѓе со сите свои мани и квалитети кои Македонија можат да ја променат на подобро само преку соработка со сите Македонци и сите граѓани.

Како луѓето што зборуваат во јавноста во име на ВМРО-ДПМНЕ се однесуваат пред микрофоните а како кога мислат дека тие се исклучени од видеото на линкот

https://fb.watch/hNkb4ojHGv/