Тешки моменти за кандидатот на СДСМ за Скопје Шилегов кој беше предмет на иронија од тројца противкандидати на дебата во Телма.

Бени Шаќири, Александар Тортевски и Перо Георгиевски меѓу себе со цинизам анализираа што се (не) направил Шилегов кој мораше да молчи и да ти слуша саркастичните коментари за неговата работа.

Целото видео на Телма

https://www.facebook.com/TVTelma/videos/204474278378008/