Шокантни откритија на адвокатот Тортевски од “Твоја” за вакцините (ВИДЕО)

Од неспособност, од небрежност или со умисла македонската влада промашувала повеќе рокови процедури за набавка на вакцини против Ковид-19.

Овие шокантни наводи ги искажа адвокатот Александар Тортевски и член на раководството на партијата Твоја во вчерашното издание на емисијата Заспиј ако можеш на ТВ Алфа.


Тортевски во емисијата дава прецизен преглед на роковите и постапките кои што не биле спроведени од страна на владата по што Македонија се соочува со недостаток на вакцини.

Повеќе на овој линк

https://www.facebook.com/AlfaTelevizijaMk/videos/889920498255791/

Последна вест

Кредито потрошен, автопато стое а нема ни вакцини

Овие ги обвинивме дека ја утнале трасата на Кичево-Охрид (ВИДЕО)