Потпретседателот на СДСМ Перо Костадинов со шокантна изјава на телевизиска дебата.

Според еден од новите кадри на највисоки позиции во СДСМ Македонија се наоѓа во периоди кога личниот и партискиот интерес мора да се стави над државниот интерес.

Оваа шокантна изјава Костадинов ја даде вчера на емисијата Анализа 24 на Телевизија 24.

Костадинов во емисијата која ја води Младен Чадиковски дебатира со Миле Левков пратеник на ВМРО-ДПМНЕ и Павле Трајанов лидер на Демократскиот сојуз кој е дел од власта.

Неверојатната изјава на Костадинов по 3 минути и 30 секунди од видеото на ТВ24.

Линк до видеото на ТВ24

https://www.facebook.com/24vesti.mk/videos/466404308229359/

Последна поврзана вест

Му заврши ли кариерата уште пред сериозно да му почне

Чудесната изјава на Костадинов од СДСМ стана ,,вирална” на социјалните мрежи (ВИДЕО)