Шилегов го остави Скопје без капитални проекти, ги потроши 12.7 милиони евра од продажбата на градската куќа која ја наследи, а нема проекти, се вели во изјавата на ВМРО-ДПМНЕ која се однесува на работата на скопскиот градски татко Петре Шилегов.

Скопје остана без сопствен дом иако наследи репрезентативен објект вели во изјавата Наум Стоилковски, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ.


Целата изјава на овој ЛИНК

https://www.facebook.com/90137764259/posts/10159403359134260/