Шефот на холандската дипломатија денеска во Скопје

Шефот на холандската дипломатија Вопке Хукстра денес доаѓа во официјална посета на Скопје.

Тој ќе има средба со министерот за надворешни работи Бујар Османи.


Според најавата Хукстра и Османи ќе имаат пленарен состанок, и заедничка прес конференција.