Порталот off.net.mk анализира вовед во интервју на човекот чиј син добил 715 илјади евра од владата за снимање филм, со човекот кој држи говори на митинзи на СДСМ, купува медиуми како локум и раководи со невладини организации кои земаат пари од повеќе влади.

На воведот на интервјуто на Зоран Иванов и фалбите за Џабир Дерала со право завидува и Ким Ил Јонг.

Уверете се сами во видеото на линкот

https://off.net.mk/lokalno/mediumi/najdolgite-minuti-vo-istorijata-na-najavite