Се јави и Игор Џамбазов: Утре може народ ќе немаме

Со стихови на поезијата од книгата Лажно време на Раде Силјан од 1990 година пред референдумот од Маврово преку видео се јави легендарниот Игор Џамбазов.

Што точно му значат последните зборови од стиховите може да нагаѓаме а тие велат “Утре може народ ќе немаме”.


Видеото на следниот линк

https://www.facebook.com/majkatiitatkoti/videos/706132333081908/