Во моментите кога Македонија очекува почеток на преговори за членство во ЕУ а еден од условите за почеток е депстѕзсција на институциите или елиминирање на партиското влијание владин министер се рекламира со пари на владеачката партија.

Фејсбук страницата на министерот за правда Бојан Маричиќ на Фејсбук се рекламира со партиски пари, пренесува Република.мк.

Повеќе на овој линк