Проследете го во живо протестот на ВМРО-ДПМНЕ кој ќе започне од Министерството за правда, а ќе заврши пред Кривичниот суд.

Од ВМРО-ДПМНЕ посочуваат дека протестот е против неправдите, реваншизмот и политичкото насилство.


https://youtu.be/KDC_TB_x7M8